Filteren

Groep 1/2/3 autostoeltjes

Zoek je een autostoel met een lange gebruiksduur? Neem dan eens een kijkje naar een autostoel groep 1/2/3. Dit autostoeltje is namelijk geschikt voor kinderen vanaf 9 tot 36 kg. De bijbehorende leeftijdscategorie is ongeveer 9 maanden tot 12 jaar. Je vindt bij ons het grootste assortiment groep 1/2/3 autostoeltjes. Alle topmerken zijn vertegenwoordigd en aan ieder budget is gedacht. Benieuwd naar ons aanbod? Scroll dan snel verder!

73 producten

Pagina
 1. Cybex Autostoel Pallas S-Fix Navy Blue
  Cybex Autostoel Pallas S-Fix Navy Blue
  Waardering:
  0%
  € 329,95
 2. Cybex Autostoel Pallas S-Fix Granite Black
  Cybex Autostoel Pallas S-Fix Granite Black
  Waardering:
  0%
  € 329,95
 3. Cybex Autostoel Pallas S-Fix Deep Black
  Cybex Autostoel Pallas S-Fix Deep Black
  Waardering:
  0%
  € 329,95
 4. Cybex Autostoel Pallas M-Fix SL Purple Rain
  Cybex Autostoel Pallas M-Fix SL Purple Rain
  Waardering:
  0%
  € 279,95
 5. Cybex Autostoel Pallas M SL Pure Black
  Cybex Autostoel Pallas M SL Pure Black
  Waardering:
  0%
  € 259,95
 6. Cybex Autostoel Pallas M SL Rumba Red - Dark Red
  Cybex Autostoel Pallas M SL Rumba Red - Dark Red
  Waardering:
  0%
  € 259,95
 7. Cybex Autostoel Pallas M SL Purple Rain
  Cybex Autostoel Pallas M SL Purple Rain
  Waardering:
  0%
  € 259,95
 8. Maxi Cosi Autostoel Titan Pro Authentic Grey
  Maxi Cosi Autostoel Titan Pro Authentic Grey
  Waardering:
  0%
  Normaal € 339,00 Speciale prijs € 299,00
 9. Maxi Cosi Autostoel Titan Pro Authentic Graphite
  Maxi Cosi Autostoel Titan Pro Authentic Graphite
  Waardering:
  0%
  Normaal € 339,00 Speciale prijs € 299,00
 10. Maxi Cosi Autostoel Titan Pro Authentic Red
  Maxi Cosi Autostoel Titan Pro Authentic Red
  Waardering:
  0%
  Normaal € 339,00 Speciale prijs € 299,00
 11. Maxi Cosi Autostoel Titan Pro Authentic Cognac
  Maxi Cosi Autostoel Titan Pro Authentic Cognac
  Waardering:
  0%
  Normaal € 339,00 Speciale prijs € 299,00
 12. Maxi Cosi Autostoel Titan Pro Authentic Black
  Maxi Cosi Autostoel Titan Pro Authentic Black
  Waardering:
  0%
  Normaal € 339,00 Speciale prijs € 299,00

73 producten

Pagina

Autostoel groep 1/2/3: geschikt voor kinderen vanaf 9 tot 36 kg

Zoek je een autostoel met een lange gebruiksduur? Neem dan eens een kijkje naar een autostoel groep 1/2/3. Dit autostoeltje is namelijk geschikt voor kinderen vanaf 9 tot 36 kg. De bijbehorende leeftijdscategorie is ongeveer 9 maanden tot 12 jaar.

Een autostoel groep 1/2/3 groeit mee met je kindje

Een autostoel groep 1/2/3 is duurzaam in het gebruik, omdat de autostoel meegroeit met je kindje. De autostoel is gemakkelijk aan te passen aan de lengte en leeftijd van je kindje. De meeste groep 1/2/3 autostoelen beschikken namelijk over verstelbare schouderbanden die meegroeien met je kindje dankzij de verschillende gordel openingen in de rugleuning. Steken de schouders van je kleintje 2 centimeter uit boven de gordel opening? Schuif dan door naar een hogere opening. Er zijn ook luxere groep 1/2/3 autostoelen waarbij de hoofdsteun, rugsteun en zithoogte meegroeien met je kindje. Op deze manier zit je kleintje altijd comfortabel en veilig vast in de auto.

Bevestigen met isofix of autogordel

Je kunt een autostoel groep 1/2/3 op verschillende manieren bevestigen in de auto. Dit kan met behulp van de autogordel, maar ook met isofix. Isofix zijn bevestigingsbeugels die zich tussen de rugleuning van de achterbank bevinden en zijn verbonden met de carrosserie van de auto. Met behulp van de Isofix haken, kan de autostoel groep 1/2/3 eenvoudig worden vastgeklikt in de Isofix bevestigingsbeugels in de auto. Hierdoor is de kans op een onjuiste bevestiging kleiner. Alle auto’s die na november 2012 zijn geproduceerd, beschikken over deze mogelijkheid. Voor extra veiligheid is de autostoel Isofix ook vaak uitgerust met een extra gordel, ook wel de Top Tether genoemd. Benieuwd naar een autostoel met Isofix? Ontdek hier ons aanbod Isofix geïntegreerde autostoelen!

Voorwaarts vervoeren met een autostoel groep 1/2/3

Een autostoel 9-36 kg uit de autostoel groep 1/2/3 ziet er anders uit dan een baby autostoel. Deze autostoel is bedoeld voor grotere kindjes. Het reizen in een groep 1/2/3 autostoel is voorwaarts. Je kindje kan dan recht vooruit kijken en de omgeving goed in zich opnemen. De autostoel groep 1/2/3 beschikt over een stevige hoofdsteun en zijsteunen, zodat er voldoende bescherming is bij een zijdelingse botsing.

Autostoel groep 9-36 kg kopen

Heb je een geschikte autostoel groep 9-36 kg gevonden en wil je graag een bestelling plaatsen? Dat kan eenvoudig via onze webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

Breng een bezoek aan ons autostoelen testcenter!

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de keuze van de juiste autostoel? Neem contact met ons op of bezoek ons autostoelen testcenter in Megastores Sliedrecht en Capelle a/d IJssel! Onze product experts staan graag voor je klaar en laten je zien hoe je de autostoeltjes het beste kunt gebruiken. Je kunt hier rekenen op een goede service en natuurlijk extra veel voordeel!