Filteren

Isofix autostoeltjes

Isofix autostoeltjes worden steeds populairder. Isofix zijn twee bevestigingsbeugels die zich tussen de rugleuning van de achterbank bevinden en zijn verbonden met de carrosserie van de auto. Met behulp van een isofix basis of met de geïntegreerde isofix haken in de autostoel, kan de autostoel eenvoudig worden vastgeklikt in de isofix bevestigingsbeugels in de auto. Deze manier van bevestigen zorgt dat de isofix autostoel muurvast staat en dat de kans op onjuiste installatie minimaal is. Overtuigd van isofix? Ontdek ons aanbod op deze pagina!

182 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
 1. XAdventure Autostoel Elite Fix 360
  XAdventure Autostoel Elite Fix 360
  Waardering:
  100%
  (2)
  € 169,99
 2. Maxi Cosi Autostoel Rodi XP Fix Basic Blue
  Maxi Cosi Autostoel Rodi XP Fix Basic Blue
  Waardering:
  0%
  € 159,00
 3. Maxi Cosi Autostoel Rodi XP Fix Basic Red
  Maxi Cosi Autostoel Rodi XP Fix Basic Red
  Waardering:
  0%
  € 159,00
 4. Maxi Cosi Autostoel Rodi XP Fix Basic Black
  Maxi Cosi Autostoel Rodi XP Fix Basic Black
  Waardering:
  0%
  € 159,00
 5. Maxi Cosi Autostoel AxissFix Authentic Graphite
  Maxi Cosi Autostoel AxissFix Authentic Graphite
  Waardering:
  0%
  Normaal € 299,00 Speciale prijs € 279,00
 6. Maxi Cosi Autostoel AxissFix Authentic Grey
  Maxi Cosi Autostoel AxissFix Authentic Grey
  Waardering:
  0%
  € 299,00
 7. Maxi-Cosi Autostoel AxissFix Plus Authentic Grey
  Maxi Cosi Autostoel AxissFix Plus Authentic Grey
  Waardering:
  0%
  € 459,00
 8. XAdventure Autostoel Ulitmate 0-36kg Zwart
  XAdventure Autostoel Ultimate 0-36kg Zwart
  Waardering:
  0%
  € 139,99

182 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Veilig onderweg met een Isofix autostoel!

Vanwege de veiligheid en het gebruiksgemak worden steeds meer autostoeltjes uitgerust met een Isofix systeem. Isofix zijn twee bevestigingsbeugels die zich tussen de rugleuning van de achterbank bevinden en zijn verbonden met de carrosserie van de auto. Met behulp van een isofix basis of met de geïntegreerde isofix haken in de autostoel, kan de autostoel eenvoudig worden vastgeklikt in de isofix bevestigingsbeugels in de auto. Deze manier van bevestigen zorgt dat de isofix autostoel muurvast staat en is de kans op onjuiste installatie klein. Bovendien beschikken de meeste isofix autostoeltjes over een kleurenindicator. Brand het groene lampje? Dan is het autostoeltje veilig geïnstalleerd.

Past een isofix autostoel in iedere auto?

Alle auto’s die na november 2012 zijn geproduceerd, zijn voorzien van het isofix systeem en beschikken over Top Tether aansluiting. Dit is een derde bevestigingspunt waarmee de bovenkant van de autostoel isofix kan worden vastgezet tegen de stoel. Hierdoor kan de autostoel niet naar voren schuiven bij een frontale botsing. Gebruik je de isofix autostoel een keer in een andere auto zonder isofix? Dat is geen probleem. Je kunt een isofix autostoel namelijk ook met de autogordel bevestigen.

Voordelen van een isofix autostoel

De voordelen van een autostoeltje isofix op een rij:

 • Het installeren in de auto is eenvoudiger dan met de autogordel;
 • De kans op onjuiste installatie is kleiner. Controleer wel altijd even of het autostoeltje goed vast is geklikt;
 • Dankzij isofix is er weinig speling tussen de autostoel en de bank van de auto. Isofix autostoeltjes scoren hierdoor beter op tests met (frontale) botsingen dan andere autostoeltjes.

Isofix autostoel kopen

Bij Baby & Tiener Megastore vind je het grootste assortiment isofix autostoelen. Ons aanbod bestaat uit topmerken als Maxi-Cosi, Cybex, Nuna en Recaro. Overtuigd van isofix? Neem snel een kijkje naar ons assortiment isofix autostoeltjes!

Ontdek de voordelen van een isofix autostoel in ons autostoelen test center!

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de keuze van de juiste isofix autostoel? Neem contact met ons op of bezoek ons autostoelen testcenter in Megastores Sliedrecht en Capelle a/d IJssel! Onze product experts staan graag voor je klaar en laten je zien hoe je de autostoeltjes het beste kunt gebruiken. Je kunt hier rekenen op een goede service en natuurlijk extra veel voordeel!