Filteren

Autostoeltjes - Groep 0/1 - 0 tot 18 kg

Bij Baby & Tiener Megastore vinden wij veiligheid én plezier voor onderweg erg belangrijk. Ons doel is bereikt als jij heerlijk kunt genieten van de autoreis met je kinderen. Omdat je weet dat ze veilig en comfortabel vastzitten in hun autostoeltje. Al onze autostoeltjes beschikken over een ECE keurmerk en voldoen aan de wettelijke Europese veiligheidseisen. Zo weet je zeker dat de autostoel die je koopt, veilig is. Op deze pagina hebben wij de beste autostoelen van dit moment verzameld. Selecteer de door jou gewenste groep en ontdek ons uitgebreide assortiment!

149 producten

Pagina
 1. Cybex Autostoel Sirona M2 I-Size Navy Blue
  Cybex Autostoel Sirona M2 I-Size Navy Blue
  Waardering:
  0%
  € 269,95
 2. Cybex Autostoel Sirona M2 I-Size Granite Black
  Cybex Autostoel Sirona M2 I-Size Granite Black
  Waardering:
  0%
  € 269,95
 3. Cybex Autostoel Sirona M2 I-Size Deep Black
  Cybex Autostoel Sirona M2 I-Size Deep Black
  Waardering:
  0%
  € 269,95
 4. Cybex Autostoel Sirona S I-Size Navy Blue
  Cybex Autostoel Sirona S I-Size Navy Blue
  Waardering:
  0%
  € 509,95
 5. Cybex Autostoel Sirona S I-Size Granite Black
  Cybex Autostoel Sirona S I-Size Granite Black
  Waardering:
  0%
  € 509,95
 6. Cybex Autostoel Sirona S I-Size Deep Black
  Cybex Autostoel Sirona S I-Size Deep Black
  Waardering:
  0%
  € 509,95

149 producten

Pagina

Kies de juiste autostoel voor je kindje

Wij begrijpen dat de keuze voor een autostoeltje niet eenvoudig is. Wij helpen je daarom graag bij het kiezen van de juiste autostoel voor je kind. In Nederland is het verplicht om kinderen tot 135 centimeter te vervoeren in een autostoeltje. Veiligheid en comfort worden gewaarborgd dankzij de groepen waarin de autostoelen zijn ingedeeld. De groepen zijn gebaseerd op gewicht en leeftijd of op basis van lengte. Selecteer de door jou gewenste groep en ontdek ons uitgebreide assortiment autostoelen!

Overstappen van babyautostoel naar kinderautostoel

Zodra het hoofdje van je kindje boven de achterkant van de baby autostoel komt, is het tijd om over te stappen op een peuter autostoel. Bij een peuter autostoel zijn de schouderbanden verstelbaar en groeien de schouderbanden met je kindje mee dankzij de verschillende gordel openingen in de rugleuning. Ben je bij de hoogste gordel opening aangekomen en steken de schouders van je peuter 2 centimeter uit boven de gordel opening? Kies dan voor een kinderautostoel.

Autostoelen testcenter

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de keuze van de juiste autostoel? Neem contact met ons op of bezoek ons autostoelen testcenter in Megastores Sliedrecht en Capelle a/d IJssel! Onze product experts staan graag voor je klaar en laten je zien hoe je de autostoeltjes het beste kunt gebruiken.